Cevap: my desktop therapy Arkadaşlar sizlere kendi uyguladığım bir çalışma şeklini anlatmak istiyorum
bilgisayarınıza bir adet my desktop therapy, bir adet subliminal flash, bir adet subliminal image kuruyoruz
subliminal flash'a istediğimiz telkinleri yazıyoruz
my desktop therapye'de aynı telkinleri yazıyoruz
subliminal flash'ın hızını en düşüğe 10ms ayarlıyoruz
my desktop therapy'nin hızını 1000'e 2 yapıyoruz ve saydamlık ayarını ise 100'e ayarlıyoruz ve yanıp sönme yerini sol üst köşe olan fix'e alıyoruz
sonra internetten ulaşmak istediğimiz şeylerle ilgili resimler topluyoruz bunları subliminal image atıyoruz
sonra topladığımız resimlerle birde slayt gösterisi yapıyoruz
bütün programları açıyoruz slaytla birlikte subliminal programlarda çalışıyor ve izlemeye başlıyoruz
birde sizi mutlu eden bir müzik eklerseniz duygu yoğunluğu yaratarak bilinçaltına daha hızlı girmesini sağlarsanız
bu çalışma hem bilinçli hem bilinçaltına yönelik bir çalışmadır
my desktop therapy ve slaytda resimler ve yazılar gözükerek bilinçli olarak odaklanırken subliminal flash ve imagede ise gözükmediğinden bilinçaltınıda aynı anda etkilemiş oluruz
ek olarak ben atakan bey özel telkin yaptırdım onuda diğerleriyle birlikte açıyorum mümkünse özel telkinleriniz varsa
bu telkinleri my desktop therapy ve flash da kullanın yani her programda ayrı telkin yerine aynı telkinleri kullanın
ayrıyetten çok keyifli bir çalışmadır canınız sıkıldığında bile açıp slayt gösterisini izlediğinizde keyfiniz yerine gelecektir
çünkü ulaşmak istediğiniz şeyleri görüyorsunuz
başarılar
__________________ Biri hariç tüm sorulardan vazgeç ! Ben kimim? |