Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-11-2011, 11:28 AM   #39 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Sosyallik Arttırıcı Telkin İçeriği

Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ARKADASLARIM,

Birsey daha paylasmak istiyorum bugun tecrube ettigim....

Bildiginiz uzre 2 gundur listeme ``Sosyallik Arttirici`` ekledim dun de bununla ilgili sizden tecrubelerinizi paylasmanizi rica etmistim...

Bugun, yaklasik olarak 2 aydir ayni ortamda olmamiza ragmen konusmadigim kustugum biri vardi bugun bana ilk kez ``Gunaydin, nasilsin`` dedi
Nasil tepki verecegimi sasirdim, saskin saskin yuzune baktim:)))) Gunaydin dedim sadece... Allah`im diyorum, ya bana biseyler oluyor ya da bu telkinler hayatimi degistiriyor

Sizin var mi bununla ilgili bir anektodunuz yakinlarda ya da bu telkini dinlerken yasadiginiz ilginc bir aniniz...
o kadar samimi bir şekilde paylaşmışsın ki yaşadıklarını...okuyunca baya gülümsettin beni arkadaşım
sayende bu telkinin sihrini bir kez daha hatırlamış oldum...ben de açıp dinleyeyim bari...son günlerde biraz insanların sevgisine ihtiyaç duymaya başladım...zihnim sosyalliğe şu aralar kapalı galiba....telkin dinleyim de yollar açılsın....sağol canım benim şevklendirdin :) bi gelişme olursa yazıcam tekrar

ha bu arada geçmişte birkaç kez yaşadığım bir tecrübeyi ekleyim...
mesela kalabalık bir ortama girmem gereken bir durum ortaya çıkmışsa...mesela misafir gelicekse veya ailece dışarıda yemeğe falan çıkılacaksa 1-2 gün öncesinden bu telkini dinlediğimde o ortamlar ve görüşmeler başarılı geçiyor..dinlememiş halimdeki gibi görmezden gelinip yoksayılmıyorum..konuşmasam bile beni de sohbete dahil etmeye çalışıyorlar beni katmak için çaba gösteriyorlar...varlığımın farkedilmesi iyi oluyor..adam yerine konduğumu hissediyorum o yüzden ne zaman böyle bir durum olacaksa öncesinden bu telkini dinliyorum ve kendimi silahlarımı kuşanmış gibi güvenli hissediyorum :)

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla