Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-11-2011, 08:32 PM   #4 (permalink)
azraist_24
Moderator

Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: nereye böyle??

Alıntı:
;811346 Nickli Üyeden Alıntı
after life; güzel yazın için çok teşekkür ediyorum.
ihtiyacım olan bir çok şey buldum yazdıklarında.

Allah hiç olmadık zamanda mucizeler sunuyor demişsin ya tutunduğum tek dal o şimdilik.

evlimisin bilmiyorum ama 3. şahıslar hakkında çok doğru şeyler söylemişsin, ama malesef karşında bir cahil varsa ne söylediğinden anlıyor ne hareketinden tehditinden. birde cahilliğine sığınıyor.
bir cahil cahilliğini biliyorsa nasıl cahil kalmaya devam edebilir? Ediyorlar işte.

ve malesef bu 3. şahıs dediğim kadın yoldan geçen biri değil ailemizden biri. bu yüzden eşiminde pek kabahati yok beni arada bir yalnız hissettirmesi hariç.

Allah dedik ya tabikide herşey ondan fakat tam tevekkülden önce bir adım atmak istiyorum
ve bırak bu adımı atıcak gücü bu adımın ne olabileceğine dair bir fikrim bile yok.
asıl sorunumda bu.
Sevgili bussraster,

Gercekten zor bir donemden geciyorusun bunu yazdiklarinin samimiyetinde gorebiliyorum, evli degilim ne desem sana bos gelebilir ama gorduklerimle ve sahit olduklarimla belki biraz degerlendirme yapabilirim...

Esinle sadece ikinizin olabilecegi ve 3.sahislarin lmayacagi bir yere bir kac gunlugune gitmeye ne dersin, is guc umrunuzda olmasa, soyle havadar ve guzel zaman gecirebileceginiz, birbirinize zaman verebileceginiz kimsenin etkisi olmadan karar verebileceginiz bir kacgun ne dersin, cok mu zor olurdu?
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla