Alıntı:
_roxie_ Nickli Üyeden Alıntı
bazen gerçekten dayanma gücümü yitiriyorum. bir insanı seviyorum, bir insana alışıyorum ve o tam da alıştığım, sevdiğim, güvendiğim an hayatımdan çıkıp gidiyor... insanlar resmen son 1 senedir hayatımdan çıkmak için giriyormuş gibi hayatıma... üstelik ben kaybetme korkusu da yaşamıyorum eskisine göre çok büyük aşamalar kaydettim bu konuda ama yoruluyorum günlük... çok yoruluyorum... yıprandım çok duygusal anlamda... aşkı özledim... gerçek anlamda sevmeyi, sevilmeyi çok çok özledim... mutlu olmak istiyorum. |
Herşeyde bi hayır vardır üzülmeyin.Allah buyuruyor ki:"...Olur ki, bir şey sizin için hayırlı iken, siz onu hoş görmezsiniz. Yine olur ki, bir şey sizin için kötü iken, siz onu seversiniz. Allah bilir, siz bilmezsiniz.".
Allah hepimize hayırlı insanları nasip etsin. :)).benim mesela 21 yaşındayım ama hiç sevdiğim olmadı hemde erkeğim.neden olmadı çünkü ben ciddi düşünüyorum.hergün veya haftada ayda bir sevgili değiştirmek hiç hoş değil.Ama olursada inşaAllah onu çok severim başkasına asla bakmam.