Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-11-2011, 09:43 PM   #4 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: yardım istiyorum :(

Alıntı:
nurum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok teşekkürler.asıl mesele uzun süredir dinliyorum bıraktığım zaman gene eskisi gibi oluyoo.sırf telkinle yetindiğim için mi oluyoo..yoksa bilinçaltım hala kabulenemedi mi ?

Farkındalık kavramı hakkında hiç birşeyler okudun mu? Belki okursan telkinlerin etkilerini daha kalıcı hale getirecek şeyler öğrenebilirsin bence.

Bana göre bilinçaltının kabullenmeme meselesi değil de şöyle olabilir: Telkinleri dinlediğinde bilinçaltın olumlu düşüncelerle doluyor ve kendini iyi hissediyorsun telkinleri bırakınca yine olumsuz bilinçaltı öğelerini geri kazanıyorsun.

Bu olumsuz düşünceleri farkında olmadan kendinin veya çevrenin etkisi ile geri kazanabilrsin. Çaresi de pozitif düşüncelerini kendinden başkasının etkilememesi için güçlü durmak. Bu da o pozitif düşüncelere gerçekten inanmaktan geçer. Laf olsun diye değil inanarak olumlama yapmak ya da olumlu düşünce şeklini hayat tarzı hali,ne getirmek etkili olacaktır.(Benim düşücnem)

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla