Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2011, 11:42 PM   #117 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı

pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Koyduğun hedefleri çok beğendim ve seni takdir ediyorum. Sorunları belirlemişsin işin yarısı bitmiş sayılır. Hayatın bundan sonra geçmişin ve geleceğin keşkelerinden arınmasını diliyorum. Depresif şarkılar dinlemeyi bırakmana çok sevindim. Başaracağına inanıyorum. Kendine çizdiğin bu yolda hep ilerleyebilmek için söz vermelisin kendine. (Bu cümlem vazgeçmek yok cümlesindan daha güzel bir ifade bence)

Daima ileri...

Yürüdüğün yolda ileri yönde yaşayacağın her değişim bir gelişimdir. O kadar verimli ve güzel bir çağdasın ki. Sen olduğun gibi iyisin seni olduğun gibi iyi ve güzel kabul ediyorum sen de kendini bu şekilde kabul edebilirsin. Vizeler için de hiç canını sıkma ilerideki sınavlar dündekilerinden daha iyi geçmiş olacak. Bugün yapılan hatalar başarısızlıkk değil ders çıkarılacak kaynaklardır. Hata yapa yapa hatasız olmayı ve başarmayı öğreniyoruz.

Gelişimlerin daim ve bol olsun arkadaşım.
bu ne kadar güzel bi mesaj böyle
ben de kendimi takdir ediyorum, uzun süredir hedeflerimi yazmak istiyordum ama erteliyordum,nihayet yazabildim,işin yarısı bitti:))
inşallah tüm keşkelerimden arınıcam,her geçen gün daha da arınıyorum.

Kendime,çizdiğim bu yolda hep ilerleyebilmek için söz veriyorum

Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla