Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı
O zaman ilk iş resmi bir imza belirle koskoca üniversite öğrensi hem de reşitsin belli bir imzan olmalı. İmza için en resmi format benim bildiğim kadarıyla İsmin baş harfi yanına nokta sonra da el yazısıyla soyadını yazmak şeklinde. Altını üstünü çizmek sana kalmış bence en iyi imza soyadınının okunaklı olduğu imzadır. |
imza alıştırmalarına başlıyorum:))
Alıntı:
phillis Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Lavinya,
20 yasinda hayatin basinda yakalamissin olumlamayi bu cok iyi, hedeflerini yazmissin ama hep yani sira tüm olumsuzluklarida yazmissin...bir yandan olumlu düsünceyi gönderiyorsun, diger yandan yine bilincaltina olumsuz olanlari sokuyorsun...Zehir demissin biyerde o kelimeyi hic kullanma bile..yine olumsuz bir afirmasyon kullaniyorsun...
Belki sadece buraya yaziyorsun biz bilelim diye ama beynin yine olumsuz olanlarida seciyor...birak artik dün dünde kaldi...
Basarilar dilerim sana...
Sevgiler |
merhaba phillis,günlüğüme uğradığın için teşekkürler :)
dediğin doğru aslında ama buraya yazarken nası ifade edeceğimi bilemediğimden olumsuz kelimeleri de kullanmak zorunda kalıyorum bazen,azaltıcam ama o kelimeleri:)
uyarın için sağol,teşekkür ederim:)
sevgili günlüğüm,yarın arkdşlarımla buluşucam gezmeye gidicez,o yüzden bu gecelik mp3 playerimda ego suçluluk kendine güven başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinlerini azalttım,sosyal fobi-topluluk karışısında konuşma-sosyallik arttırıcı telkinlerini ekledim bolca 1 günlüğüne,bakalım yarın nasıl bi etkisi olacak