Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2011, 03:20 PM   #38 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

Canim biricik tatli sirin günlügüm,

cook oldu seninle dertlesmeyeli, sana yazmayali...

3 haftaya yakin büyük bi rahatsizlik ve hastalik dönemi gecirdim... Korkulacak bisi yook... Senede bir muhakkak tüm hastaliklari

hepsini ayni anda ayni zamanda cikarir, sonrsa bir seneye enerji toplar yine düzelirim :) ama bu seferkii artik birazcik fazla idi...

yinede halime bin sükür.. Sabah kalkisimla birlikte özel doktoru aramam bir oldu.. Cünkü kipirdiyacak ne güc nede takatim vardi.

Sakinlestirici igne ve yazmis oldugu ilaclarla birlikte kendimi anca toparladim...

Telkinlere ara verdim... Ise ara verdim... Düsünmeye ara verdim... Hayatla tüm baglara ara verdim diyebilirim... Cünkü

kendimde degildim... Saglik saglik illede saglik diyorum... Yat kalk uyu agrilarla debres... Agrilarin bitmez dinmez hallerinden

artik ürktüm... Oysa her sene bir kere gelir basima.. Her sene bir kere muhakkak uzun sürer ama her seferinde agrilartin

bitmicekmis gibi hissiii ne kadar kötüdür... Sagligin kiymeti böyle zamanlarda anlasiliyor.. Bu ara sadece saglimin degil,

zamaniminda kiymeti bu zamanlarda anliyorum.. Cünkü hastayken elini bi ise süresin gelmiyor.. Hayattan, herseyden yoksun,

yatakta cakili kaliyorsun... Belkide benimki her sene bu sekil agir oldugu icin öyle geliyordur bana ama.. Inan gözlerim,

ellerim ayaklarim vucudumun her yeri ne kadar da degerli ve ne kadarda anlam yüklü.. Rabbim hasta olan tüm kullarina sifa ver..

kimsenin acisi agrisi olmasin.. Olanlarinda sabir ver selamet ver...

Biliyormusun günlügüm beni bu durumda bir tek birakmayan neydi biliyormusun?? Evet icimdeki "S".. Bir o beni birakmadi....

Rüyalarim bile yoktu.. vucud yorgun, beyin yorgun.. ilaclar agir.. ama bu "S" yokmu gitmedi.. Usanmadi hep benle olmaktan...

ama onuda yenecegim birgün... o günde gelecek... oda gececek elbett..

YASAMAK NE GÜZEL.. HAYAT NE GÜZEL.. Allah´tan sagliktan önceside kiymetini biliyoruz da böyle zamanlarda daha da bi ayri

kiymet bilmesi oluyor...

Tekrar hayata yeniden basladim.. Dün gece yatarken, agrilarimin azaldigini ve kendimin su iki üc gün daha iyi oldugunu

hissettigimde Allah´im ne olursun daha fazla cektirme dedigim anda uyuyakalmisim.. Sabah uyandigimda, tek düsüncem bi

lavobaya gidebilecek gücüm olsa dedim ve baktimki kendimi cook iyi hissediyorum... Her yerin camini actim.. Evi havalandirdim..

Balkona ciktim ve SÜKÜRLER SANA RABBIM.. Hayat ne güzel.. Yasamak ne güzel.. Bu gün ne güzel bir gün dedim...

Hepimizin güzel güzel saglikli sihhat dolu sevgi dolu ask dolu huzur dolu günleri olmasi dilegi ile.....
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla