Cevap: Artık Ezik Değil Kendine Güvenen Biri Olmak İstiyorum ... ya bunların hiçbir önemi yokki bırak ne düşünürlerse düşünsünler sen kendine bak yapabiliceğine inanıyomusun yada değişime değişebiliceğine ...Ben Okullar baslamadan bir ay önce basladım telkinlere o kadar yüklendimki kendime günlük 8-10 saat dinleyin diyolar ben abartıp gidip 20 saate kadar kesintisiz dinliyodum bu yanlıs pek bi gelişme kaydedemezsin 8-10 saat dinlemen ideal beyni de dinlendirmek gerekir..
Ben Lise Son sınıf öğrencisiyim benimde 4 yılım bosu bosuna geçti durumum seninkisinden pek farklı sayılmazdı ama benimle fazla uğrasmazlardıda 3.cü sınıfta aptalın teki sinirimi bozdu benden kalıplı biriydi kendime güveniyodum azını yüzünü dağıttım aptalın ondan sonra da birsey yapamadı neyseki bir dost buldum kendime okulda zamanımın çoğunu onunla geçiririm birdee su var bizim sınıfta hiç kız yok git kızlara açıl senin sorunun yokki olum
kendine sorun çıkartıyosun gibime geliyo insanlara fazla önemseme gerektiğinden fazla değer verme böyle bir telkin var saten sana onu tavsiye ediyorum dinle onu .. |