Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı
Hayata yüklenen ve yüklenebilecek o kadar çok anlam var ki. Sen ise cavapları arayan bir yolcusun. O halde hayatın anlamı konusunda kararsız kalmışsan hep olumlu bir şeyler seçmeni tavsiye ederim. Bana ailem ve yakın çevremde hayatın hep "mücadele" olduğunu ifade ettiler. Bir dönem ona inandım ama bugün ben de tam olarak hayat için kuracağım cümlelerde emin değilim. Emin değilim dediysem tabi ki aday çok iyi cümlelerim var yeri gelmişken paylaşacağım.
(Belki de hayatın her gün kendimizi geliştirebileceğimiz bir yolculuk olduğuna inanıyorum bugün.)
Sessiz olmak gereksiz çene çalmaktan iyidir. Kaldı ki sen konuştuğunda çok güzel ve faydalı şeyler anlatabilecek birikime sahip donanımlı bir insansın. Burada yazdıklarını okumak keyif veriyor iyi yazan bir insan da gayet iyi konuşur bence.
Belki bir izleme dönemindesin. Belki telkinler sayesinde farkındalıkların artıyor. Güneşi, kuşları, çiçekleri fark ediyor, sesleri dinliyorsun. Belki huzura yakınsın. "S" senden uzaklaşıyor belki. Boş boş mu duruyorsun hiç birşey düşünmeden? Sessiz kalmak kötü değildir ki o kadar. hatta meditatif bir haldir düşünce sessizliği. Kötü olan dıştan sessiz görünüp de içten sürekli olumsuz konuşmalar yapıp kendinle kavga etmektir. Çok sessiz kalırsan arkadaş ortamlarında falan ve bu durum seni rahatsız ederse sosyallik arttırıcı telkin dinlersin geçer. :)
Mutlu ve huzurlu günler dilerim. |
Mutluluk huzur ve saglik bizimle olsun.... Benim icin önerilerini hep dikkatle okuyorum, tesekkür ederim....
Biliyorum biliyoruz gececek.. Iyi günler daima bizimle...