Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2011, 01:55 AM   #43 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı

pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

Alıntı:
acemisirine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iyi dilekler daima hepimizin olsun.. bu ara ani gelisleri oluyor.. ille bi kalp sIkIsmasi degil.. birden durakliyorum.. hani bisi unutmuscasina olursun ya..

Bazen bi aci gibi geliyo yani bi igne batmis, bi yerini carpmisinda sizi var gibi..

yani her seferinde farkli bi bicimde geliyor.. Farkli zamanlarda ve farkli mekanlarda.. Bi türlü ha sundandir deyipte cözüm icin yogunlasamiyorum...

Sen nasil giderdin bu "S" durumunu ????
çok iyi anlıyorum ve biliyorum o hissi.
Ama önce bunun nedenini bulman gerek. Ben sevgilime güvenmiyordum,kendime güvenim yoktu çünkü hiç, ve geçen sene 1 kez ayrıldık. Geri barıştık ama ben daha yeni kendime geldim. Ayrıldığımız dönem hayatımın en kötü dönemiydi her saniye ağladım nerdeyse,onsuz bişi yapamıyodum çünkü. Barıştıktan sonra da, ya beni bi daha bırakırsa,ya başka bi kızla olursa ? diye bi sıkıntı vardı hep içimde ve hiç gitmiyodu. Nedeni de işte hayat boyu yalnız kalma ,ondan ayrı kalma korkusuydu. Böle kalbin kırılınca bişey hissedersin ya , gerçek anlamda sızlar böle acı çekersin,aynen öleydi bendeki sıkıntı.
Sabahları uyanyordum,direk ağlatıyodu beni,aç karna sigaralar içiyodum. Yediklerimi çıkarıyodum midemi bulandırıyodu o sıkıntı resmen.

Ama telkinleri dinlemeye başladığım daha 1.gün gitti Allahıma şükürler olsun :)

sende önce sebebini bulsan,illa ki bi sebebi vardır,burda paylaşmak istemiyor olabilirsin ama kendi içinde sebebini bulman lazım,neyden korkuyorsun ?

Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla