Alıntı:
lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı
çok iyi anlıyorum ve biliyorum o hissi.
Ama önce bunun nedenini bulman gerek. Ben sevgilime güvenmiyordum,kendime güvenim yoktu çünkü hiç, ve geçen sene 1 kez ayrıldık. Geri barıştık ama ben daha yeni kendime geldim. Ayrıldığımız dönem hayatımın en kötü dönemiydi her saniye ağladım nerdeyse,onsuz bişi yapamıyodum çünkü. Barıştıktan sonra da, ya beni bi daha bırakırsa,ya başka bi kızla olursa ? diye bi sıkıntı vardı hep içimde ve hiç gitmiyodu. Nedeni de işte hayat boyu yalnız kalma ,ondan ayrı kalma korkusuydu. Böle kalbin kırılınca bişey hissedersin ya , gerçek anlamda sızlar böle acı çekersin,aynen öleydi bendeki sıkıntı.
Sabahları uyanyordum,direk ağlatıyodu beni,aç karna sigaralar içiyodum. Yediklerimi çıkarıyodum midemi bulandırıyodu o sıkıntı resmen.
Ama telkinleri dinlemeye başladığım daha 1.gün gitti Allahıma şükürler olsun :)
sende önce sebebini bulsan,illa ki bi sebebi vardır,burda paylaşmak istemiyor olabilirsin ama kendi içinde sebebini bulman lazım,neyden korkuyorsun ? |
Nedeni.....
Iste, her geldigi anda neden gelmistir diye sorular soruyorum.. Belki o anda dikkatsiz bi konusma, bi kirilma yada rahatsiz eden bi kelime veyahut hazmetmede zorlanilan bi olay olmustur gibilerinden degerlendirme yapiyorum ve inan bulamiyorum..
Isim geregi ile, sorulari soruyorum, gecmisle ilgili beynimdeki dipnotlari sorguluyorum, yani yapmadigim bisi yok demek istiyorum ama banamisin demiyor..
Ne oldugunu bi türlü cözleyemiyorum..
Hayatimda büyük oranda degistirmek istediklerim yada hayatimin büyük orani farkli gecsin, gecseydi, gecmesi gerek gibi bi arzum hedefim istegim cabam yok..
Hani desemki ulasamiyorum o yüzden bu "S" var icimde...
Sorunda burada.. Kendimle cook barisigim, kendimi cok seviyorum, kendime cok inaniyor ve güveniyorum... ama ney bunu bana getiripte beni rahatsiz ettiren.. Nedir bu...
Ve hal böyle olunca sükür sorunlarim da yok.. Yani yok derken, her sorunun muhakkak bi cözümü var düsüncesinde oldugum icin fazla takintim yok :)..
Bir geldi pir geldi derler ya öyle oldu bu bendeki...
Telkinleri dinledigimden beri takip etmissindir sayfamda asiri denli gercekci rüyalar yasiyorum, hani o derece gerceklerki sabah kalktigimda sanki birebir hepsini yasamis gibi yorgun.. Diger türlü zaten aktiv girisken ve konuskan biri oldugum icin bu telkinler büyük oranda beni bu konuda daha cook yerlestirdi bende var olanlari...
Geleyim saadete biliyorum vardir ille bi sebebi, sebebsiz kus ucmaz derler, inan bende cook istiyorum ama dedigin gibi böyle söylemeye dahi cekindigim yada korktugum bi durum yok, hani desemki o beni bu hallere soktu yada sokuyor...
Ben eminim birlikte bulacagiz bi cözüm... Gidecek bu "S".. ve hersey normale dönecek.......
tesekkürler ilgin alakan ve yardimlarin icin... huzur ve sihhatli günlerimiz olsun