Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2011, 11:27 PM   #47 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

Bende anlam veremedim zaten...

Dedigim gibi iste, tuhaf olanida bu ya, hayatimdan memnunum, herseyden memnunum..

Bir geldi pir geldi bu "S"..

Haklisiniz dediklerinde ama ben ne kadar düsünmemek icin gayret gösterdimse ilk zamanlar, mesela tam arkadasla muhabbet ederken basti degilmi bu "S" hemen cami aciyordum, o odadan cikiyordum, herhangi bisi yiyordum, televizyon yada internet sayfasinda biseye bakiyordum ki güya beni biraksin, gecici bisidir diye.. Ama ben ne kadar onu kale almamaya calistimsa, yok saydimsa o o kadar sIk geldi basima..

Ne zamanki ben, neden su anda icimde böyle bi "S" var dedimse iste o zamanlar hep bi arayis icinde oldugumdan günde bir yada iki hatta iki günde bir yada iki gelip gidiyordu..

Cünkü neden, niye, nicin sorularini sordukca kendime o an icin birsey bulamiyordum ve bak hic bir dert ve sorun yok, gelmemesi gerek diyrek bu garib "S" duygusda azaldi.. Gitmedi ama azaldi.. ve birgünde tam gidecek...

Hayirlisi iste... cözüm ariyorum... arayis icindeyim...............
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla