Alıntı:
matri Nickli Üyeden Alıntı
mutlaka faydasini goreceksindir, asla kendini birakmamalisin... |
Çok teşekkür ederim matri desteğin için, haklısın faydasını görmeye başladım tekrar:)
Alıntı:
RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı
ben iyiyim kuzucuğum hiç ümitsizliğe kapılmadım.. kapılmam da herhalde :)
cortlama, eşyalar cortlar sen eşya değilsin ..
katılabiliyorsan forumdaki paylaşımlara daha fazla katıl, oku, yorum yap..çünkü pozitif enerji yüklüyorsun forumdan :) ya da en azından ben öyle oluyorum.. asosyallik hissettim sen de .. ki öyleyse eğer
özelden konuşalım biz kuzucuğummm |
Canuum hep mutlu ol sen e mi:) Aynen forum ilaç gibi geliyor bana, ben yokken yazılan her şeyi okuyorum ama yorum yapmıyorum artık, biraz daha aktifleşsem fena olmaz haklısın:) Bir de 2 gündür her şey yoluna girdi çok mutluyumm:) Yani aslında çok stresli 2 gündü ama altından kalktım, telkinlere tekrar başlamanın çok çok faydası oldu. Benim kendimi iyi ifade edememe derdim var biraz, konuşmadan önce yanlış bir şey söylerim korkusuyla düşünüyorum o yüzden az konuşuyorum özellikle hocaların yanında veya yeni tanıştığım insanlarla. 2 gündür telkinlerden midir psikolojimden midir bir doping etkisi var çok iyi gidiyor, görüşmeler toplantılar süper geçti:) Konuşabildim:)) Bir de dediğin gibi yeni bir ortamda olduğum için istediğim kadar sosyalleşemedim daha, tek bir arkadaş grubuna bağımlı gibi kaldım. Zamanımın olmaması da bahane değil tabiki. Özelden konuşabiliriz tabiki daha ayrıntılı anlatabilirim o zaman:)