Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2011, 08:21 PM   #14 (permalink)
suyahapsettim
Üsteğmen

suyahapsettim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suyahapsettim will become famous soon enoughsuyahapsettim will become famous soon enough
Standart Cevap: umut ışığım

hayatımda bazı şeyleri sorgulmaktan vazgeçtim artık bunu yapınca hayat daha çekilmez oluyor kendimi olduğum gibi kabul ediyorum kimseye hiçbirşey ispatlamak zorunda hissetmiyorum kendimi beni üzenleri affediyorum artık kimseye itiriaz etmiyorum kabullendim bazı şeyleri ve yaptığm itirazlarında hiçbir işe yaramadığınıda farkettiim insanları da değiştirmeye kalkmıyorum ve insanların değişmeyeceğinide anladım bundan sonra çabalarımı kendi geleceğim adına kendimi geliştirmek adına kullanacağım ve biliyorum ki ben güçlü bir yapıdayım hatta tek başıma daha güçlü oluyorum kendimi kimseye muhtaç hissetmiyorum Allah tan başka şükürler olsun ki emellerime ulaşacağımı biliyorum sadece birazdan fazla sabretmek gerekli
kendimi,ailemi,arkadaşlarımı ve hayatımdeğişti ailesini çok seviyorum İYİKİ VARSINIZ:)))
(:/İİ\:)