Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2011, 09:13 PM   #130 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı

pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzellik dediğin şey bakanın gözündedir.

Bu kıza takılıp kalman için haklı bir nedenin var mı? Sevgilin ondan mı bahsetti, onu mu takip ediyor? Sanmıyorum.

Zihninde onu güzel olarak tanımlıyorsan o senin için güzel kalacaktır hep. Bir zamanlar güzel diye baktığına bir zaman sonra güzel demeyebilirsin. Kendi güzelliğinin farkına varmalısın. Diğer insanların ne kadar güzel oldukları ile kendini kıyaslama.
Sen sevgilinle güzel vakitler geçireceğine değerli vaktini bu tür olumsuz duygulara ayırmayı seçiyorsun. Yapacağın şey seni engeleyecek düşünceler yerine sana faydası olacak düşüncelere zihninde yer vermen. Dalgalanma hissinin çabucak geçeceğini göreceksin.

Gerçek güzellik ruh ile beden güzelliğinin ve davranışların bütünleşip ortaya çıkardığı iyi bir sentezdir.
hayır hiç bir haklı nedenim yok. Sevgilimle yıllardır alakaları yok. Ama ben takıldım işte kıza..Kafamda oluşturduğum bi güzel kız modeli var,ve hayatımda bu modele benzeyen her kızın yanında kendimi kötü hissediyorum,saçma ama böle.Bu kızda tam kafamda oluşturduğum tip. Mesela gamzeleri var ve gamzeler benim hayatta en çok istediğim şey,ama ben de elmacık kemiği bile yok

ben şu sıralar pek iyi değilim ya. Dha 2 gün önce çok keyifliydim . Ama sabahları tersimden kalkıyorum,bugün sabah annemi çok çok kırdım,çok suratsızdım sabah ağladı benm yüzümden kavga ettik falan. İstikrarlı devam edemiyorum sanırım. Burda okuyorum biçok şey,sonra uygulamaya geçince unutuyorum. Hala kendime uygun bi olumlama bulamadım mesela. Off

Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla