Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı
senin için yapabileceklerini bilseydin ona düşüncesiz der miydin acaba? :) şimdi diyeceksin ben onu kastetmedim. bende sana diyorum ki, o bir anne. evet ilkokul mezunu, evet cahil. evet kuantum fiziğini bilmiyor, benim annem gibi. ama o bir anne. eğer sen bildiklerini ona öğretmiyorsan, üstüne bir de onu düşüncesizlik ile suçluyorsan, burada düşüncesiz olan annen olmuyor.
bir annenin düşüncelerini, bir de senin buraya yazdığın yazıları bir kez daha oku. hala anlayamıyorsan, gitmek istediğin yolun çok dışındasın demektir. acilen radikal kararlar alman gerektiğini gösterir. |
Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı
Huzur karşındakini olduğu gibi kabul edip sevmektedir. E tatlım bir gün de sen hazırla kahvaltıyı en güzelinden. |
bi duş aldım ve kendime geldim
evet juner çok haklısın. Yazdıklarımı tekrar okudum,ve asıl düşüncesiz olan benim. Annemim hiçbişeyine yardım etmiyorum,akşama kadar siteyi okuyup bitiricem diye pcnin başından kalkmıyorum,ilgilenmiyorum annemle. Bi de ona düşüncesiz diyorum,asıl ben düşüncesiz davrandım. Söyleneceğime hep,ondan erken kalkıp kahvaltıyı ben hazırlayabilirdim.Her işimi annem yapıyor,yapmadığı vakit kızıyorum,beni sen böle alıştırdın,senin yüzünden kendi işimi kendim görmeyi öğrenemedim diyorum. Ama ben sadece konuşuyorum,kalkıp da kendi işimi kendim yapayım demiyorum bazen.
Bir de onu suçluyorum.Ona bişeyleri ben öğretmeliyim belki de, burda öğrendiklerimi. Çünkü yatkınlığı var ,karşı çıkmıyor bana. berna özcan'ın bloğundan olumlama cümlelerini yazdım ona verdim mesela,her gün okuyor. Onun için başka şeyler de yapmalıyım.
Bundan sonra annemi olduğu gibi kabul etmeyi seçiyorum,onunla yeni şeyler öğrenmeyi seçiyorum.