Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı
Hislerin ne diyor Arzucum? Bitirebilmiş miydin ona karşı olan duygularını? Garip gerçekten, onu düşünmüş müydün bu süre zarfında(olumlamaları yaparken falan) hiç? Ona neden geri döndüğünü sorabilirsin? Yeni bir ilişkisi var ama umutlu değil mi ki sana dönmek istiyor. Seninle ciddi adımlar attıysa senin doğru insan olduğunu düşünmüştü zamanında hala öyle olabilir. Dürüst en azından ilişkisi olduğunusöylediği için ben öyle gördüm. Sizi ayıran nedenleri, düşün tart ona göre karar ver. Aşılamayacak sorunlar yoksa aranızda (ki bu tamamen sizin düşüncelerinize bağlıdır aşılamayacak sorun yoktur.) şans verilebilir. |
Canım arkadaşım sweeet,
Aşılamayacak kadar büyük sorunlar değildi... Ama ikimizde dolmuştuk... Evet olumlamalarda düşünmüştüm hatta ve hatta gelinlik resmime bakarak içler çekmiştim:=) Dün gördüm onu sanki herşey eskisi gib yani ona karşı nefret hissetmiyorum, onu sanırım olduğu gibi kabul etmeyi öğreniyorum.. FAZLA ayrıntıya inmeden zamana bırakmaya karar verdim... Ve çok gariptir ki hiç geçmiş yaşamamış gibiyim kendisiyle sanki herşey çok yeni gibi ( sanırım yaptıgım geçmişi unutmak ve affetme olumlamalarının etkisi :=) bilemiyorum... Ama şu an herşey yolunda .. HAYIRLISINI umuyor ve zamanı akışına bırakıyorum...