26-09-2008, 10:47 PM
|
#197 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: nurhanza devam ediyor canım seninde kadir gecen mübarek olsun..
bu gecenin güzel hediyelerinden biri olarak kediciğine kavuşmana sevindim..
evine tekrar hoşgelmiş..
nurhanzacım acı sözleri duymayacaksın.. yeri gelince sağır olmayı öğren artık tatlım..
herkes kendi yaşamından mesuldür ve herkes yaşamını kendi istediği gibi yönlendirir..
bizim yapacaklarımız nacizane kendi öğrendikleimizi uyguladıklarımızı anlatarak davette bulunmak yollarına ışık olmaktır..
tıpkı burada birbirimize yaptığımız gibi..
asla başkalarını değiştiremeyiz.. sadece değişmelerine vesile olabiliriz..
farkında mısın her seferimde aynı şeyler yaşanıyor;
sen baban için başta kendin olmak üzere her şeyi bir kenara atıyorsun..
bu arada kendin ve başka herşey geride kalıp başa dönüyor üzerine bir sürü acı hatıra birikiyor..
sonra baban yine kendi yaşamına kaldığı yerden kendi istediği gibi devam ediyor..
sen ve ikinci plana attığın her şey böylelikle başka sorunlarlarıda üzerine alarak kaldığın yere bile değil daha gerilere dönüyorsun..
baban için yapabileceklerini yap lütfen daha fazlasını değil..
çamaşırlarını yıka temizliğini yap.. çok paran olduğunda harçlığını ver.. bıkmadan ve duyduklarına aldırmadan sağlıklı yaşamasını öğütle ama kendin için yoluna devam et.. bu bir kuyu ise eğer baban senide içine çekiyor.. onu kurtaracak kadar güçlü değilsin bunu kabul et.. ve onu kurtarmak senin ana görevin değil bunuda kabul et lütfen..
sen bir annesin.. önce kendi yaşamını iyileştir .. yoksa ne kendini ne bir başkasını iyileştirecek gücün kalmayacak..
doktora gitmeye başladın.. eskiden bir tuluyhan şarkısı yeterdi içindeki kırgınlıkları iyileştirmeye.. şimdi ilaçlara kadar yükseldi bu durum..
artık dur ve lütfen ama lütfen kendi yaşamına sahip çık..
tüm yüreğimle ruhunun iyileşmesini ve mutlu olmanı diliyorum.. senin gibi güzel yüreklere bu dünyanın ihtiyacı var..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |