Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-11-2011, 08:16 PM   #60 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

Sevgili ve sayin günlügüm,

fazla ara olmasa da sana yazmadigim icin bana kizgin olma olurmu, sagligin tadini tuzunu bidaha bidaha cikariyorum...

hersey o kadar muhtesem ve o kadar güzelken, herseyi en iyi en güzel bir sekilde görebilmenin keyfini yasarken, herseyi

en sahane ve muhtesem tarafi ile benimserken gecti geciyor ömür...

Belkide muhtesemligin ve sahaneligin arasindan cika gelen bu "S" bilincsiz bir sekilde girdi hayatima... Mutsuzlugum olusmadi..

Hani hüzünüm yok, derdim yok, sorunum yok, problemim yok.. Hepsi icin hergün binlerce kez sükür ediyorum..

Sükürler olsun tüm nimetlere.. Sükürler olsun var olan herseye.. Bana verilen

ve benim kendimle olan muhtesem sekilde barisikligimin getirdigi gücle birlikte buda geldi catti iste.. Arkadaslar sagolsun..

Burada olsun reel alemde olsun, bu gelenin neden gelmis geldiyse nasil gidicidir diye yapilan yardimlar icin binlerce kez

tesekkür ediyorum.. Kendimde ugrasmiyor degilim... Hani desemki bisiler eksik gidiyor, bisiler ters, bisiler yarim, bisiler eksik..

Geldi, düzelince hepsi gidecek diyeyim ama bu baska bisi.. Beni uyaririr gibi.. Hani bana durrr, hersey iyi gidiyor ama unuttugun bisi var

der gibi.. Ama sorunda burada iste ne bu??? Iste büyüktü, kocamandi ve sadece "S" olarak kaldi ama gitmiyor.. Biliyorum

gidecek ama benide ugrastiracak... Güzel sözleri, en icten en yürekten bir sekilde hergün yapiyorum kendime, hergün kendime iyi olan güzel olan ne varsa

söylüyorum... Bunun isminin olumlama oldugunu ögrendim burada.. Tesekkürler arkadaslar.. Hatta okudugum linklerdeki olumlamalari takibe aldim ve

daha dikkatli bir sekilde yapmaya calisiyorum.. Telkinler malum, beni bu yolda destekliyorlar, bir tek rüyalarim halen daha yogun sekilde

yasaniyor.. Onlari not etmeyi düsünüyorum, belkide cözümü oradadir diye...

Bakalim neler olacak.. Degisimimimi bende bekliyorum günlügüm, birgün sana bu "S" nin ne oldugunu ögrenmis oldugumu söyliyecegim..

Belkide ögrenemeden gittigini :))).. Hadi bakalim günlük, görüsmek üzere....

Sevgi, saglik huzur bizimle olsun...
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla