Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2011, 11:39 PM   #50 (permalink)
omer9035
Teğmen

Tesekkür: 33
53 Mesajinıza toplam 127 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
omer9035 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin

bana destek veren ablarım abilerim kardeşlerim hepinizi çok seviyorum dün sitede tavsiyelerden hemen sonra tekrardan dinlemeye başladım ego suçluluk erteleme bırakmadan gece de devam ettim yani su zamana kadar 15 saat olmuştur ve bugün yapmayacağım şeyleri yapıyorum kendimi değerli ve mutlu hissettim bugün odamı darmadağan edip temizledim adeta baştan kurdum düzenimi gereksiz herşeyimi attım üşenmeden akşama kadar hayatımdaki bazı şeyleri düzeltmekle uğraştım üşendiğim şeyleri düşünmeden yaptım annem babam birşeyler söylediklerinde bile güldüm geçtim bugün babam bile biraz daha ılımlı davrandı bana mesela karnım acıkırdı kalkıp bi tost yapmaya üşenirdim bugün hemen kalktım kendime 2 tane tost yaptım hatta yanına çay bile demledim haa bi de önemli bi husus daha var bilgisayarı daha yeni açıyorum tv ise hiç açmadım onu da su anda açıyoruım kenan ışığı çok severim de :D kısacası bugünün özeti böyleydi şu anda tek sıkıntım deli gibi başımın ağrıması o da akşama kadar odayla bir nevi harp etmemden kaynaklansa gerek :D bu arada ömer hayyam örneği müthişti mükemmel bir örnek hayatım adına bugünlük durumumu sorduğunuz için de çok teşekkür ederim hakkaten sizinle kelimelerle de olsa konuşmak benim için yüzyüze arkadaşlarımla konuşmaktan bile daha çok moral veriyor hani desem onlara ben kişisel gelişim sitesinden şu şu subliminal mp3leri dinliyorum desem kafayı yediğimi düşünürler heralde :D
omer9035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla