canim sevgili günlügüm,
bugün sabah almis oldugum haber ile kisa bi zaman icin kafam allak bullak hüzün oldu.. samimi dostumun anne ve babasi türkiyede vefat
etmisler.. Basimiz sagolsun ve insaallah mekanlari cennet olsun, kalanlarada selamet olsun.. tuhaf olanida ne
biliyormusun??? rüyalarimi yazacagim demistim hatirlarsan gecenki yazimda.. belki rüyalarimda
bana bir isaret vardir ve bu isaret sayesinde bu "S" nin ne oldugunu cikarabiliriz diye bildirmistim.. Madem günlük hayatta
bi türlü tüm ugras ve cabalara hatta bazen kaale almamama ragmen var olmasi ile cözüm bulamuyorum belki bu yolla bulurum
diye.. Sabah 6. kalktim ve gördügüm rüyayi aklimda kaldigi ile yazdim.. Ve sonra Rabbim hayirlara getir dedikten sonra
kahvemi yudumlarken aklima böyle bir rüyayi görmüs birisinin tabir ettigi sözler gelmisti.. ve ben dedimki aman Allah´im
bugün cook sevdigim birisinin yakini vefat edecek ve
ben bunu duyup ögrenecegim dedim.. Sonra yillarrr önce kendime vermis oldugum sözü hatirladim di.. Yillar önce kendime rüyalarimi
anlatmiyacagima ve yorum yapmiyacagima dair söz almistim... Cünkü o zamanlarda yasim ufakta olsa bilincli görüpte
hatirladigim rüyalar cikiyordu ve ben buna hazir degilim istemiyorum diyerek ve kendime söz vererek bidaha hic üstünde
yogunlasmadim... Gördüklerim ciktiysada üstünde durmadim, hayirdir dedim ve bitirdimdi.. Neyseki, böyle
karmasalikta ise gittim ve aradan bir iki saat sonra arkadasim aradi ve haberi bana bildirdi.. Bu yolla bu "S" nin
cikacagini hic ihtimal vermedigim icin bir daha tekrar rüyalarimi yazmak bi kenara tekrar üstünde durmamak icin karar
aldim, her ne kadarda telkinler sayesinde rüyalarim ön plana ciktilarsada ve ben onlari birebir gercek gibi yasasamda
sabahlari yorgun argin kalksamda cözüm baska yoldan gelecegini isteyerek ve umarak bu rüya konusunu burada
kapatacagim... Canim günlügüm, herseyde var bi hayir diyerek böyle bi yorgunlugun ve hüznün üstünden her gün
öyle yada böyle gectigini daha iyi anladim ve hayat her ne olursa olsun ne kadar kisa oldugunu.. Bu kadar kisa
bir hayatta istediklerim ne ve ben bu istediklerime iyi ve kötü ulasabilmek icin neler cabaliyorum diye..
Gayet iyi yoldayim.. Dogrularim ve yanlislarimla.. Caliskanligim ve tembelligimle.. iyiliklerim ve kötülüklerimle..
ve ölüm birgün degil bugün
dahi benide ziyarete geldiginde, ruhumu teslim ederken "keske
su olsaydi da hayatimda öyle ölseydim diyebilecegim bisi yok"..
Sükür verdigin aileme..
Sükür verdigin sevdiklerime..
Sükür beni seven ve sevmeyenlere..
Sükür tüm cabalarima ugraslarima..
Sükür tüm iyi ve kötü günlerime..
Sükür tam ve eksik olan herseye..
Sükür bana verdigin ve bende bulunmayan tüm nimetlere...
Sükürler olsun...