Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2011, 12:50 AM   #180 (permalink)
rennato
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
rennato is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nasıl Dinleyebilirim?

Merhabalar herkese :)
Öncelikle emeğiniz ve tüm paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
Hergün bilerek yada bilmeyerek belki de binlerce subliminal mesaja maruz kalıyoruz. günde belirli bir zaman kişisel gelişim amaçlı subliminal telkinlere ayrılırsa gerçekten de kişinin olmak istediği insan haline gelmesi konseptine yürekten inanıyorum.
ben genelde telkinleri uyurken dinliyorum. başka bir deyişle ben uyurken kısık sesle ilgili telkin çalıyor. bu her ne kadar tavsiye edilen yöntemlerden birisi olsa da, nedense yeterince etki göstermeyeceği konusunda endişelerim var. çünkü günlük hayatımda herhangi bir olumlu etkisini göremedim henüz. Konuda eksper arkadaşların yada admin in bu durum hakkındaki yorumlarını rica ediyorum.

ikinci merak ettiğim durum ise şudur; ben şu aşamada sadece sitede ücretsiz olarak indirilebilir mp3 leri dinliyorum. gerçekten de çok ihtiyaca yönelik pratik alanlar. MP3 ler tek başına yeterlimidir, sitede ücretli olarak satılmakta olan cdleri almamıza gerek var mıdır? yoksa bu mp3 ler bu cdleri satın almadan tek başlarına kullanışlı değillermidir? Başka bir deyişle, şu an için ihtiyaç duyduğumuz herşey eğer mp3 lerde varsa cd leri satın almamız için bir sebep varmıdır.

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler..
rennato isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla