Cevap: ILACI BIRAKMAK bende de p.atak var. 2 yıl önce citioles kullandım kafama göre bıraktım. almayı unutup 3-4 günde bir alıyordum ve bıraktım. geçen şubatta çok şiddetli tekrarladı. 3 hafta ne birşey yiyebildim ne de uyuyabildim. seroxat 20 lik kullanmaya başladım. 3 hafta boyunca günlük yalnızca yarım saat kadar uyuyabiliyordum oda 5er dakika gibi kısa sürelerle. acilde diyazem yaptılar o bile sadece 30-35 dakika uyuttu. ama deliksiz bir uyku iyi gelmişti. seroxatı toplam 5 ay kullandım. 3 aydan sonra azaltarak bıraktım tabi doktorun tavsiyesi ile. bırakalı 2,5 ay kadar oldu. şimdi 1 aydır mide sorunu ve arada p.atak yaşıyorum. ama önceki kadar şiddetli değil arada özellikle gündüzleri içim sıkılıyor. p.atak benim midemi çok etkiliyor. 1 aydır gündüzleri pek bişey yiyemiyorum. otururken düğmesini açtığım pantolonlarımı giydiğimde şimdi sürekli çekiştiriyorum belimden düşüyor.
ilacı kesince sende de tekrarlar oldumu? telkinleri dinliyormusun? ben yeniyim bu sitede henüz dinleyemedim. |