Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2008, 05:17 PM   #818 (permalink)
master8566
Üsteğmen

Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
master8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura about
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
Storm Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar,

Teşekkür ederim dilek... şu anda ne durumdayız diye sorulmuş.. gayet iyi durumdayız :) yöntemi kullanmaya devam ediyorum ve o da aynı düzeyde işlemeye devam ediyor..

bazı durumlarda, birden fazla uygulama yaptığım olabiliyor ama zaten keyif aldığım için ve çocuksu bi şekilde sanki oyun oynuyomuşçasına yaptığım için bi sorun yok.

mesela dün değişik bir şey için denemek aklıma geldi.. yine fatura yatırma vaktim gelmişti :) daha önce banka kuyruğuyla ilgili yapmıştım, eski mesajları okuyanlar görmüşlerdir.. Bu sefer ise, bankaya gittiğimde orada tanımadığım 3 insanla durduk yere tanışmak için yaptım, onların gelip benimle konuştuklarını imgeleyerek yaptım...

İş bankasında 1'i bayan, 1'i erkek olmak üzere 2 kişi, Ziraat bankasında da başka bi bayan gelip benle sohbet etmeye başladılar :)) yani oluyo kısaca :)
Cevabınız için teşekkür ederim,peki bu tip pratiklerin yanında veya dışında,örneğin bedeninde pozitif olarak kalıcı değişiklikler yapabilen var mı? Mesela boyunu uzatabilen,yaralarını iyileştirebilen,akne izlerini yokedebilen,dökülen saçını çıkarabilen,beyazlayan saçının rengini geri döndürebilen,yaşamında maddi zorlukları bu yöntemle aşıp refaha kavuşabilen v.b. var mı? Mesela yaşamında olmasını istediği tipte kadın veya erkeği bu yöntemle tezahür ettirebilen var mı? Yoksa bu yöntemle o aşamalara gelmek sözkonusu değil mi?
master8566 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla