Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) sevgili günlüğüm,şu sıralar çekim yasasıyla ilgileniyorum, Forumdada evrene bağlanmaya hazırmısınız serisini okudum,ordaki şeylere uygulamaya karar verdim.
Kendini sevme olumlamasını yapmaya devam ediyorum,telkinlere devam ediyorum.
O konuları okuduktan sonra defterime aklıma geldiğince isteklerimi yazdım, ama önce blokajları kaldırmaya karar verdim.
Bunun içinde annemden başladım. Srkadaşlar naparsam yapayım annemin bazı hareketlerine çok öfkeleniyorum. Annemi çok seviyorum arkadaş gibiyiz. Ama elimde dğeil ta 7 yaşımdan beri bazı hareketleri beni öfkeden çıldırtıyor. Örneğin;yer silmesi,yemek yerken ses çıkarması, başparmağını ağzına alıp tırnağını yemesi, annesigille telefonda bağırarak oranın şivesiyle kaba konuşması,K harfini hep G olarak kullanması vb.şeyler benim için çocukluğumdan beri takıntı haline geldi. Gün içinde bunlar olunca annemi azarlamadan duramıyorum. Elimde değil. Gazete okuyup sayfaları çevirirken sürekli parmağını ıslatması bile beni deli ediyor ya! Sakız çiğnemesi de.
Sonra da vicdan azzabı çekiyorum.
Bu hareketler arkadaşlarım,babamın ailesi yaptığı vakit falan sorun olmuyor. Sadece annem ve onun ailesine karşı oluyor.Onların yaptığı gözüme batıyor,umursamazca böle hareketlerde bulunmaları beni çıldırtıyor.
Nolur yardım edin :(
Anneme karşı böle olmak istemezdim ama yıllardır elimde değil. |