Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2008, 07:03 PM   #3 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: sakarlık hakkında

Merhaba sibel;

Korku ve fobilerimiz bölümünde sakarlık ile ilgili bir başlık açılmamış.Fakat bu durumu yaşayan arkadaşlarımız var. Dikkat eksikiği benim kızımda da olan bir sorun.
Aslında korkularımızı zihnimizde büyüttüğümüz zaman yaşanması kaçınılmaz oluyor.Eşinin de bunda payı var...
Telkinleri dinliyor musun bilmiyorum. "Ego güçlendirici" ve "suçluluk" telkinlerini dinlemelisin. "Ego Güçlendirici" telkini aslında kendine güveni arttıran bir telkin..Gün içinde kendinizi kötü hissetmenizi kolayca depresyona girmenizi engelliyor..
"Suçluluk duyguları"nda kendine ve çevrene daha affedici olmanı sağlıyor.Bu iki telkinde de ayrıca mutluluk telkini de var.
"Kendine güven" ve "başkalarının düşüncelerini önemsememe" de çok yararlı olur senin için..
Zaten bu telkinleri dinlemeye başladıktan bir süre sonra, sorun kendiliğinden ortadan kalkacaktır..
Tabii bunlar benim düşüncem..Farklı fikri olan arkadaşlar da yorumda bulunacaklardır..
Ayrıca Atakan Bey'e özel cd de yaptırabilirsin...

Sevgiler...
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla