Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin güzel gidiyor telkinleri hiç bırakmadan dinliyorum ve hayatım 1 haftada daha sosyal hale geldi kendimi kötü hissetmem ve içsel kötü konuşmalarım yerini tamamen olumluya bıraktı hiç düşünmediğim halde saçlarımı kestirdim :D ve şu an kendimi başka biriymişim gibi görüyorum kendimi sürekli övüyorum ama içsel olarak :D ve çenem hiç durmuyor hep birileriyle muhabbet ediyorum akraba olsun falan televizyona çok fazla takılmamaya başladım ve hakkaten aslında hayata ne kadar değer kattığımı iliklerime kadar hissediyorum kendimi çok bilgili değerli ve özel hissediyorum ama kibirlenmeden sadece kendi içimde yaşıyorum mesela basit bir örnek vereyim dün evde kalmadım teyzemlerde kaldım bisürü misafir falan geldi normalde böyle ortamlarda edilgen bir tavır sergilerim ve susarım dinlermiş gibi yaparım dinlemem bile insanlarım gözlerine bakmam ama tam tersi insanların gözlerinin içine baka baka onları anlattıklarımla meşgul ettim herkes beni dinledi etkendim yani kısacası böyle içimde bitmek bilmeyen bir enerji var :D |