Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) kimse uğramıyor artık neden acaba :)
sevgili günlüğüm,telkinlere ve kendini sevme olumlamasına son gaz devam ediyorum:)
fakat hala kendine güven konusunda sorunlar yaşıyorum bazı günler,nedenini anlayamıyorum,okuldayken bazen o rahatlığm gidiyor,artık gitgide azalıor bu durum ama gene de beni tedirgin ediyor...
bir de çekim yasasıyla ilgileniyorum şu sıralar,hep onla ilgili yazılar falan okuyorum.
Dün sevgilime de bahsettim bu uğraştığım şeylerden,hayret hiç dalga geçmedi:D evet futbolda da öyle zaten olumlu düşünmek lazım falan dedi,ben hep hayal kurarım ama nedense gerçek olmuyor dedi. Bir de ona ödev verdim bi hafta boyunca olumsuz düşündüğü her an İPTAL dicek o da.
O da bana yılbaşında büyük ikramiyenin bize çıkmasını imgelememi istedi ahahaha :D:D
Geçen gene isteklerimi yazdım defterime, çok sabırsızım sanırım her şey bi anda olsun istiyorum.
Kilo vermem lazım,boyumun uzaması lazım, boş vakitlerimde de bi yerde çalışmak istiyorum ama benm günü tüm gün okulda olan biri nasıl bi iş bulabilir bilmiyorum :( özellikle kitapçılara bayılıyorum parasız çalış deseler çalışırım :D |