Alıntı:
ancasinan Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar
Telkinlerin kesinlikle faydasinin oldugunu kesinlikle faydali oldugunu goruyorum ve boyle bir calismayi bizlerle paylasan arkadaslara cok tesekkur ediyorum.OGRenmek istedigim bir konu var bir kac gunden beri kafami kurcaliyor.
Kuantum olumlama ile ilgi kitaplarda ve internet sitelerinde olumlamalar BEN oznesi olaak geciyor.Ornegin soyle.Ben kendimi seviyorum ve kendimi bagisliyorum seklinde oluyor,ama buradaki telkinlerin icerisinde birisi bize dikte ediyor SEN olarak ,ornegin
SEN kendini bagisliyosun ve bundan sonra kendine guveniyorsun VB,seklinde ikisinin arasindaki fark nedir kendi kendimize kafamizin icerinde konusurken olumlama yaparken SEN mi? diye baslamaliyiz yoksa BEN mi? diye ,aydinlatirsaniz cok memnunolurum |
Sevgili ancasinan,
Telkinlerde `sen`` oznesinin gecme sebebi adi uzerinde telkin ve sana disaridan birinin soyledigi cumleleri iceriyor, daha cok nesnel ve geneldir , oysa, olumlamalari kendin icin yaparsin, ozel ve sadece sana ozeldir dolayisiyla ``ben `-cil`` dusunce on planda olmasi gerekir.
Umarim yardimci olabilmisimdir,
Kalin saglicakla...