Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2011, 01:13 AM   #75 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

Alıntı:
lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
acemi şirine, bence sen o s nin nedenini biliyosun ama kendine bile söyleyemiyosun gibi geliyor bana?

Ya da kafaya çok taktın ve kendini şartladın içimde bi s var diye. Başka ne açıklaması olabilir bilmiyorum şekerim :D
Diger insanlari bilemem ve onlarda yorum yapamam ama kendim icin söyleyebilirimki sifaa neredeyse, huzur neredeyse, bilgi neredeyse, nese neredeyse, özgürlük neredeyse ben hep elimden geldigince o yöne gittim..

Evet arada yalniz kaldim, yanlis anlasildim hatta hic anlasilmadim ama benim icin sorun degildi.. Önemli olan kendimin ne istedigi ve hissettigiydi kimseye zarar vermeden..

Ven sen cook güzel bir noktaya deginiyorsun, kendince haklisin, tanimadigin bir kisinin burada yardim arayisi ve kendisinin bile bi türlü cözemedigi, nereden geldi, niye geldigini bilmedigi bi nokta hakkinda "biliyorsun ama söylemiyorsun, yada sartlandirdin kendini ve ondan geliyor baska bisi düsünemiyorum gibi" yorum yapiyorsun..

Ben ise tek sunu söylüyorum keske keske hakli olsanda, ben bilsem ve bilsemde ne oldugunu söylesem, söylesemde yardimci olabilseniz bana ve olabilsem kendime..

acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla