08-12-2011, 04:25 PM
|
#3 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Eski Sevgilimi Unutamıyorum :S Ne güzek artık içinde tutamayacağın kadar seni sıkıyorsa bence yakınsın durumun çözümüne ve burda yazarak da bir adım atmışsın, fikir arıyorsun.
İçine atmak yerine paylaş, geçmişe takılıp kalmak yerine bugüne değer ver, yarınına sahip çık, yaşadıklarını kabullen ve ders al hatalarından, seni seven insanlar elbette olacaktır hatta farkında değilsindir belki de çevrende öyle insanlar vardır daha da önemlisi sen kendini sev ve hataların için kendini affet önce.
Kararlı olman harika sen kendin için kararlıyım diyorsan ben de başaracağına inanıyorum.
Eğer hala dinlemiyorsan telkinleri dinleyerek işe başlayabilirsin. Bunlar işine çok kolaylaştıracak aşamalardır. Rehber bölümünü incelemeni tavsiye ederim. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/
Ayrıca bana göre bütün gün onu ve yaptığın hatalarını düşünmek yerine bundan sonra hayatında yeniden bir şansın olduğu zaman nasıl bir ilişki istediğini ve karşındakine nasıl davranacağını düşünmekle geçirsen vaktini daha verimli kullanmış olursun.
Hayatına senin hatalarından arınarak mutlu edebileceğin ve seni daha çok mutlu edecek bir insanın gireceğine inanıyorum.
Mutlu ve umut dolu günler dilerim |
| |