Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2008, 09:56 PM   #820 (permalink)
stormguard
Teğmen

Tesekkür: 1
107 Mesajinıza toplam 1,150 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the rough
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Benim algıma göre, bu tarz sorular, kişide gerginlik ve serbest bırakamama hali yaratır ve evet desek bile o kişinin bunları gerçekleştirmek için duyduğu yoğun arzunun, o durumun gerçekleşmesini engelleme olasılığı yükselir.

Oyun oynayarak, eğlenerek yani çok ciddiye almadan yaparsanız herşey mümkündür (örneğin ben yara izimi yok ettim ve şu anda söylemek istemediğim ama normal şartlarda mümkün gözükmeyen şeyleride yapabildim) fakat bu yöntemi oyun gibi değilde, yapmalıyım, etmeliyim, o şey benim olmalı, boyum uzamalı, aradığım kadını/erkeği bulmalıyım gibisinden hırs sayılabilecek şekilde arzuladığınızda ve bu yöntemide basamak olarak kullanmaya kalktığınızda, sistemin kendisi o şeyin oluşmasını bloke etmektedir. Evrensel aşamada paradoksal bir koruma mekanizması mevcut, benim görüşüm bu.. o yüzden anahtar nokta.. oyun oyna, keyif al sonra salla gitsin :) olsa da olur olmasa da olur haline geçiş yapmayan kişi bloke olmuş demektir.. sevgiler..
stormguard isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla