Neden yaşadığımı bilmiyorum.Bir amacım ve umudum yok :) merhabalar arkadaşlar! ne haldeyim?
ölümü bekleyen yaşlılar gibi hissediyorum.gelecekten hiç umudum yok,özgüvenim yok.hiçbir şey yapmak istemiyorum.öylece günü geçiriyorum.
okumakta olduğum bölümü çok isteyerek kazanmıştım.hayallerim vardı,uçtu gitti.derslerim çok kötü gidiyor.okula gitmek gelmiyor içimden.
alkol-sigara-uyuşturucu üçgeninde dönüyorum.sürekli kafamı uyuşturmak istiyorum.düşünmek istemiyorum hiçbir şeyi.düşündükçe kendimi suçluyorum.bu da hayatımı daha yaşanmaz hale getiriyor.
hayatım boyunca hep yalnız oldum.yanımda bulunan arkadaşlarımın bana ACIDIĞI için ilgileniyor gibi göründüklerini biliyorum.
hiç kız arkadaşım olmadı.kızlara itici geliyorum herhalde.soğuk bir duruşum var.geçen sene sınıfımızdan aşırı insan canlısı bir bayan arkadaş benim bu durumuma çok üzüldüğünü söylemişti.benim için bir şeyler yapmaya çabaladı.fakat en sonunda o da pes etti.şu anda beni hiç önemsemiyor :) nasıl bir kişiliğe sahibim?
bu sorunun cevabı yok aslında.sadece aklınıza gelebilecek her türlü kişilik bozukluğuna sahibim.Kendime güvenim yok,topluluk önünde konuşamıyorum,asosyalim vs.
bir de aşırı soğukkanlı birisiyim.çok soğuk bir duruşum var. neden bu durumdayım?
sürekli geçmişten pişmanlık duyuyorum.Lise ve ilkokul yıllarıma dönüyorum ot gibi geçirmişim.sürekli alay edilen oldum.kimsenin önemsemediği ve hatırlamayacağı biri olarak kaldım.şu anda yine aynı durumdayım.hayatımın en güzel yıllarını istediğim gibi yaşayamadım,yaşayamıyorum.gençliğim bitiyor,tükeniyor.(21 yaşındayım) nasıl böyle oldum?
bu tür kişilik bozuklukları nasıl oluşur bilemem ama bilgisayar başında çok vakit geçirmekten robotlaştım.evet hareketlerim bir robotu andırıyor.yürüyüşüm el-kol hareketlerim.çocuğu olan büyüklerim varsa Allah aşkına çocugunuzu uzak tutun bilgisayardan. hiç mi umudum yok?
aslında küçük bir umudum vardı.bu siteyi keşfettim 2009 yılında.ego-suçluluk telkinlerini dinledim çok uzun süre.bazı değişimler oldu ama radikal değişimler değildi o kadar.hayatım değişmedi yani,hayat biraz daha yaşanabilir hale geldi.halen bazı telkinler dinlemekteyim ama bir değişim göremiyorum. peki ne işim var burda?
bu saatten sonra değişebileceğimi sanmıyorum.sadece içimi dökmek istedim,başka yerde dökemem çünkü :) bunu okuyan benden yaşça daha genç arkadaşlar varsa geç kalmadan hayatlarını yaşasınlar.bu tür sorunlara sahipseniz çözüm arayışında bulunun.benim gibi çabuk pes etmeyin.bu sitede gerçekten güzel şeyler var. neden alkol-sigara-uyuşturucu?
sigara kullanmaya başlamamın sebebi kendimi kanıtlama,gösterme bir gruba dahil olma olayı yüzünden aslında.öyle başladı şuanda bağımlı haldeyim.hayatım boyunca alkol-uyuşturucu kullanmamış biri olarak artık sığınacak bir şeyim kalmadığını farkettim ve önce uyuşturucu sonra alkole başladım.neden mi?bir kaç saatliğinede olsa hayattan uzaklaşmak ve geceleri rahat uyabilmek için.bağımlı mıyım hayır değilim.istersem bırakırım ama bırakmak istemiyorum.çünkü kendime bir yerlerden zarar vermek istiyorum.
nick-mesaj uyumsuzluğu var biliyorum :) sonuç
topraktan geldik toprağa gideceğiz elbette.insan olmayı beceremiyorum.sürekli somurtgan bir yüz ifadesiyle bazen sahte gülüşler atıyorum hayata.ben bile kendimi önemsemiyorum artık.o kadar kopmuşum ki hayattan doğum günümü Facebook'tan öğrendim:) Yalnızlıkla yaşayan bir asosyalin bulunduğu durumu okudunuz.aslında bunlar sadece şuanda aklımda olanlar.daha fazla uzun tutmamak için kısa bir özet geçtim.kusura bakmayın içinizi karartıysam.teşekkür ederim,esenlikle kalın :) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |