Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2011, 02:20 AM   #5 (permalink)
sakirt

Tesekkür: 12
2 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sakirt is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Neden yaşadığımı bilmiyorum.Bir amacım ve umudum yok :)

Alıntı:
kutayhun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence de acınacak bir haldesin..... bunları biliyorsun ve görüyorsun.. buradan da emin ol kötü görünüyorsun.. değiştir o zaman yaşamını.. kimden korkuyorsun...... spor yapmaya başla ilk önce body buildinge başlayabilirsin kitap oku... ama böyle şakirt kitapları okuma.. gerçek kitaplar oku..... hem bilgi olarak hem de beden olarak güçlen.. sen bu yaşama güçlü ve büyük olmaya geldin... bunu hala farkedemediysen... de bulunduğun karanlık odada yaşamaya devam et.....
değiştirmek için çok uğraştım gerçekten.2 senedir uğraşıyorum olmuyor bir yerden sonra tıkanıp kalıyorum.söylediklerini kısmen yapmaya başlamıştım.bir sürü kitap aldım kütüphaneden.okunmayı bekliyorlar.spor salonuna yazıldım 2 hafta önce 1 kere gittim.kalabalık bir ortam,bunaldım.bu haftasonu azimle tekrar gitmek istiyorum.ama dediğim gibi özgüvenim yok.yapamam edememlerle dolu kafamın içi.kendime bir takım hedefler koydum,hevesimi kıracak çok şey geçirdim.ben kendimi çok iyi tanıyorum,nedenini,nasılını çok iyi analiz ediyorum hayatımın, ama hala bir eksiklik var.tavsiye ve eleştirileriniz için teşekkür ederim.

Alıntı:
acemisirine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslinda cook acik ve net bir sekilde nasil bi durumda oldugunu, ne gibi sikayetlerin bulundugunu, neyden memnun olmadigini, nelerin eksik oldugunu yazmisin..

Biliyormusun asil bu nokta genelde düzelmek yada hayatini degistirmek isteyenler icin en zorurdur ki sen en zor olan "tespit ve yazma" kismini basarmisin..

Yani senin yapman gereken aslinda cook birsey yok, sadece tüm bu yazdigin olumsuzlarin bir ucundan tutup onlari hayatindan yavas ama hizli adimlarla bir bir yok etmekle baslayabilirsin..

Hayatimda telkinlerden sonra radikal bir degisim olmadi yazmisin.. Yani bunu beklemen bile dogru olmazdi, cünkü sen bu yasina kadar hep olumsuz yasamisin kaldiki birden bire tüm bu aliskanliklarin ve bu olumsuzluklarin aniden yok olmasini bekleyemezsin..

Basarmak senin elinde bunu asla unutma.. Ve su andan itibaren tüm olumsuzklarin yerini tek tek olumlularla degisitir ve unutma birden aniden degisimler bekleme..

Hersey cook iyi olacak buna inan ve kendine sonsuz derecede güven..

Ve asla pes etme..

Basarilar
teşekkür ederim.moral verici şeyler yazmışsınız.
sakirt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla