Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2011, 05:05 PM   #6 (permalink)
disik82
Üsteğmen

disik82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
disik82 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Silva Zihin Kontrol Metodu

Alıntı:
Berilce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu e-book'u bizlerle de paylaşmanız mümkün mü? Ben kitabı araştırdım, bir sitede tükenmişti, bulamadım, alacaktım yoksa!
tabiki paylaşırım e-mail adreslerinizi verirseniz isteyene yollayabilirim.yalnız e-book ingilizce.
birde başka bir sitede de free eğitim veriliyor. e-mailime bir e-book ta oradan geldi. audio dosyası falan da yollanacakmış ama benim iş yerimden onları dinlemem mümkün değil :((
aslında ben kitabı okuyup biraz bilgi edindikten sonra şubattaki seminere katılmayı çok istiyorum.
aslında konu yabancısı olduğumuz birşey değil.buna benze bilgiler beynin gizli güçleri adlı kitapta mevcut yani teoride yeni öğrenilecek pek birşey yok. bizzat seminere katılıp beyni dalgalarımızı nasıl değiştireceğimizi öğrenmemiz gerek.
aslında seminer ücreti uygun olacak şekilde hayatım değişti ekibi bir güzellik yapabilse çok güzel olur. bir zamanlar adil maviş ten uygun ücretli bir seminer ayarlayabilmişlerdi. şimdide sadece bize özel olacak ve uygun ücretli bir seminer ayarlasalar güzel olmaz mıydı?
disik82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla