Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2011, 10:52 AM   #2 (permalink)
pimpinella anisum
Guest

Standart Cevap: Farkındalık Hakkında

okudum canım, satır aralarında eklenmesi ve düzeltilmesi gereken yerler var, ama genel olarak bakıldığında, nereden gelip nereye gittiğini yeni sorgulamaya başlayanlar için epey açıklayıcı olmuş

Özellikle vurgulamak istediğim egonun şeytan olmadığıdır, saf farkındalıkla dolu olarak geldiğimiz dünyada ,çevrenin büyük etkisiyle şekillenen karakterimiz,inançlarımız( dinlerden basetmiyorum ),tarzımızdır,
egonun yaratıcısı sorgulamayan insandır,,ve farkettikçe, genelde de hayatın gidişatından memnun olmadığında, daha fazlası olmalı dediğinde uyanmaya başlarsın,Aydınlanma yolculuğuna hoşgeldiiin

Aydınlanmış insanlar ölmeden önce ölmüşlerdir, insanın en temel korkusu olan ölüm korkusunu artık taşımadıkları için,çok rahattırlar, tek gerçek zaman olan anda yaşarlar, dünyaya gelme amaçlarının bu kadar ayartıcının içinde yine de kendi özlerini hatırlayabilmek olduğunu bilirler ve bunu başarmışlardır, kendilerini çok severler kendi kıymetlerini iyi bilirler,bu yüzden dışardan bakıldığında ukala oldukları sanılır ( aynı ben) oysa onlar sabırla dünyanın geri kalanının kendi kendini çok sevebileceği zamanlrın geleceğini ümit ederler vs vs...

çok dağıldı ama ana yazı da çok telden çalıyodu hangisine değineceğimi şaşırdım öff..kafana takılanları burdan ya da özelden sorabilirsin, ben herşeyi biliyorum, öptüm seni,