Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2011, 11:05 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Kadınlar yön bulamıyor neden ?

:)) Ya iyi hoş araştırmışlar da bu tür araştırmalarda kişi sayısı çok önemli çalışmanın hassasiyeti açısından.

Daha hayatımda kimseyi ne de kendimi kaybetmedim bir yere giderken :D Ya şehirrehberinden bakıp kroki çizerim ya da haritam varsa onu kullanırım. En kötü itimalle gidip otobüs durağındaki haritaya bakar bulurum yolumu. Bir kere gittiysem hele bir daha asla kaybetmem. :D İlk kez gidiyorsam da sezgilerimle bulurum. Hadi bakalım erkekler bulsun sezgileriyle yolu :D Özel kuvvetlerdeki gibi ;)

Yeteneklerin alt ve üst sınırları kalıtım tyarafından çizilir. Arasındaki seviyeyi de çevre ve yaşantılar etkiler. Yani yer yön bulma işi ile ilgili biraz pratikle geliştirebilir her insan kendini. Öyle evrildik diye asla bulamaz mıyız yönümüzü? Ayrıca genler hem anneden hem de babadan geliyor. Kadınlar sadece anneden almıyor genlerini ya babasına çektiyse kız :D Mühendis olan kızlar yok mu? Vaaaar.

Neyse araştıranın da paylaşanın da emeğine sağlık.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla