Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2011, 11:33 PM   #8 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Neden yaşadığımı bilmiyorum.Bir amacım ve umudum yok :)

Diğer telkinleri de dinlemeyi neden denemedin? Ertelemeyi bırak, kendine güven, sosyallik arttırcı vs.

Çok güzel bir yaştasın. Herkes gibi her insan gibi sen de değerlisin. Sorunların olduğunun da farkındasın. Yapılacak şey ŞİMDİ daha etkin bir adım atmak. Sonra değil ama tam olarak ŞİMDİ. Tıkandığın zaman bizimle paylaşabilirsin. Yeniden bir adım atmalısın. Gençliğine yazık durumu kabullenmen çok yazık. Sen bu değilsin. Bu anlattıklarının tam tersi olabilirsin.

O aldığın kitapları okumalısın. Bölümünü bitirmelisin. Hayallerine ulaşmalısın. Hedeflerin olmalı. Rotasız gemi gibi rüzgara bırakma kendini. Bir kız arkadaş edinmelisin hem sevemlisin hem de sevilmelisin. Çok mu imkansız bunlar sana göre şimdi. Başarabileceğini biliyorsun. Umudun var ki burdasın ufacık da olsa o umudun var. Ve ben bir damla olan o umudun büyüyüp seni tüm olumsuzluklarından arındıracak bir yağmur olmasını diliuorum.

Umarım doğru kararlar verisin. Sürekli kararlar vermek ve bunları gerçekleştirmek karar alma mekanizmamızı güçlendirir. Başarı yolunda daha iyi kararlar alabiliriz bu şekilde. Sen neye şimdi şuan neye karar verdin? Bir kar vermek istiyor musun?

Umarım yeniden başlarsın hayatında istemediğin şeyleri değiştirmek için.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla