Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2011, 01:22 AM   #9 (permalink)
kuantumxyz

Tesekkür: 21
15 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kuantumxyz is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Neden yaşadığımı bilmiyorum.Bir amacım ve umudum yok :)

Sevgili sakird, yazdıklarını okudum. Sana ileride çok iyi anlayacağın şeyi söylemek istiyorum; yaşamının en hayırlı, en mükemmel zamanını yaşıyorsun. Yeniden doğuşun emri..Yaşam bize pişmemiz, olgunlaşmamız için fırsatlar verir ama biz bunu sonsuza kadar sürecek bir ızdırap mekaniği haline getiririz. Bu dünyada cehennemi yaşayan kader mahkumu günahkarlar oluveririz. Bizim dışımızdakilerin yaşamına bakıp onların bulundukları mevkiyi cennet olarak kabul ederiz. Dışımızdaki yaşam coşkusunu görmek suyunu içemediğimiz nehri izlemek gibi çilemizi arttırır. Susuzluk bir defa dermanını kırmıştır, ve herkes o suyu içersen rahatlarsın der ama nehre ulaşıp bir avuç su içecek gücün yoktur artık. Bunu sadece susuzluğu yaşayanlar bilebilir. Peki ne yapmalı? Sevgili sakird hakkında söylediklerinden "kendini sevmediğin" sonucu çıkıyor. Öncelikle bunun farkına varman gerekiyor. Kendini sevmeyen, yaşamı sevemez. Öncelikle kendini koşulsuz sevmelisin. Kendini anılarınla değerlendirme. Şimdiki zamana odaklan. Ve radikal eylemlerde bulun. Kritik olanı yap. Hata yapmak için uğraş. Evet doğru duydun. Hata yapmak için uğraş! Beğendiğin kıza çıkma teklifi yapmak riskli mi? Öyleyse teklif et! Sınıfta,toplum içinde konuşmak utanç verici mi? O zaman kalk ve konuş! Kantinde yüksek sesle gülmek ayıp mı? O zaman en içten kahkahayla gül! Arkadaşların arasında ya yanlış bişey söyler rezil olursam mı diyorsun? O zaman ağzını aç ve bir daha hiç kapama! Evet neden korkuyorsan o hatayı yapmak için inadına uğraş! Cesurların, yaşam üstadlarının en büyük silahı budur: Asla hata yapmaktan korkmazlar ve hatalarının tadını çıkarırlar. Peki bunları yapmak kolay mı diyeceksin. Dünyanın en kolay şeyi hata yapmaktır:) Evet dostum yaşam, içindeki aslanı,kartalı yani gerçek seni artık çıkarmanı istiyor. Nehire çaresizlik duygusuyla değil hata yapmayı göze alan adımlarla ulaşabilirsin.. Bunu yaparsan zamanla pençelerinin ve dişlerinin güçlendiğini göreceksin. Ne demek istediğimi aşağıdaki videoyu izlediğinde anlayacaksın:)