Cevap: her söz pozitif olsun :)) Bu harika birşey insanlar bütün kötü ve olumsuz kelimelerden arınsa yine de kavgalar çıkar mıydı acaba? Yoksa cennet gibi mi olurdu dünya? :)) Benim için çok değerli her an pozitif olmak düşüncelerinden, konuşmalarına kadar.
Ben de nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama şöyle birşeydi "sevdiğiniz insanlar için onun bulacağı yerlere sevgi notları yazın bulduğunda şaşıracaktır ve mutlu olacaktır" diyordu.
Bu uygulamayı kendimiz için de sevdiklerimiz için de yapabiliriz. Duvar yazısı haline getirmek de iyi fikir. Mesela çantanıza küçük kartlar hazırlayıp atabilirsiniz. Olumlama kutusu yaptığınız da her gün rastgele kutudan olumlu bir cümleyi çekip çantanıza koyun ve sıkıldığınız anlarda okuyun. Yine evde çekmecenize, takı veya makyaj kutunuza(erkekler traş malzemelerinin yerleştirdikleri dolaba veya çekmeceye), banyo dolabına, giysi dolabının içine asılabilir bu sözler. Her zaman göz önünde olanların dışında arada bir gözümüze takılanların bizi daha çok şaşırtacağına inanıyorum. Benim öyle ne zaman nereden çıkacağı belli olmayan güzel yazılarım vardır. Bulduğum zamanlar hep bir gülümseme yerleşiyor yüzüme. :))
Örnek notlar:
Gülümse.
Seni seviyorum.
Harikasın.
Bugün güzel bir gün.
Seviliyorsun.
Umut her zaman vardır. Çare arayınca bulunur.
Değerlisin.
Özelsin.
.
.
.
Yüzünün her daim gülsün... |