28-09-2008, 01:07 AM
|
#823 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı: eylülzen Nickli Üyeden Alıntı
mesajları okuyunca şaşırdım doğrusu peki bunu imgelemeylemi çekim yasası meditasyonuylamı yapıyorsunuz ve kitabn ismi nedir öğenebilirmiyim bu arada arkadaşımın oğlu yaşıtlarına göre çok minyon ve çok üzülüyor bu yöntemi nasıl geliştirdiniz açıklayabilirmisiniz çünki hekimlerle görüştü vitamin desteği filan aldı ama hala değişme olmadı sevgiyle kalın | ben kendi adima cekim yasasiyla ilgili bir kitap okumadim, sitemizden ve internetteki diger kaynaklardan bilgi aldim. cesitli araliklarla boyumun uzayacagini dusundum, boyum uzayacak dedim. oglunuz sanirim gelisme caginda, hala oyleyse atakan beye (hayatimdegisti rumuzu) ozelden ulasarak boy uzatici telkini siparis verebilirsiniz. cekim yasasi ile ilgili de forumumuzda ki akin berk arkadasimizin yazmis oldugu mini e-kitabi okumanizi tavsiye ederim, http://rapidshare.com/files/13037879...irdir.pdf.html kitabi bu linkten indirebilirsiniz, sevgi ve saygilarimla
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. |
| |