Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2011, 11:37 PM   #87 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

Canim Sevgili Günlügüm,

bugün isten bir an önce eve gelsem, gelsemde camimin yanindaki koltugumda otursam otursamda rahat rahat aglasam diye can attim...

bagira bagira, hickira hickira, gerekli gereksiz sözler söyleye söyleye aglasam diye can attim...

isimin bitmesini hic bu kadar istemedim.. zamanimin bir an dolmasini hic bu kadar arzulamadim..

bugün ailemin yaninada gitmedim.. dostlarimlada konusmadim.. arabaya biner binmez telefonu kapadim ve tek istikamet evimin yoluydu...

Hemen dusa girdim.. neredeyse bir saat üstü suyun altinda kalmisim... agladim.. agladim.. agladim.. agladim.. agladim..

neden niye nicin bilmeden agladim... hickira hickira agladim.. bagira bagira agladim.. ic ceke ceke agladim..

bosaldimmi rahatladimmi hic bilmiyorum.. sadece cook yorgunum ve cook sakin...

delirecegim diye korktum.. yani kendimimi kaybettim yada kaybediyorum anlamis degildim.. hersey o kadar iyi iken, o kadar iyi gidiyorken, o kadar muhtesem ve güzelken... birden ne oldu sasirdim...

Sükür ki, bu durum sabahtan beri yok.. Öglene dogru bi basladi dusa kadar sürdü..

Düsünüyorum yoksa bu kadar hayatimi iyi görmemdenmi kaynaklaniyor da göremiyorum diyorum ama hep dertlere fazla önem vermedim kine.. Onlara takili kalip hayatimi zindan etmedimkine..

3 gündür bilincalti temizleme meditasyonu ve girdim gireli hergün muhakkak sectigim belirli teklinleri en az birkereye mahsus dinlemeye calisiyorum..

Canim günlügüm, hem yorgunum hemde cook üsüyorum su an... sana bile yataktan yaziyorum.. laptop kucagimda.. bitkinim ve sadece iyi olmak istiyorum.. bu durumun bidaha tekrarlanmasini istemiyorum..
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla