Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2011, 02:59 AM   #5 (permalink)
kamil4569

Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kamil4569 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: telkinler sonrası moral bozukluğu

hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız

ego güçlendirici telkinini dinliyorum onun içinde mutluluk telkini var diye duymuştum...

dün akşam dinliyemedim çok başım ağırdı ve aşırı inanılmaz mutsuzdum bugün farklı birgün oldu şuanda mutlu gibiyim telkinleri açtım.
sigara bıraktırma telkini benim işime yaramaz gibi geliyor çünki sigarayı istiyerek bırakmadım fiziksel zararlarını görmeye başladım tırnaklarda hafif sarı renk oluştu farkedilmicek şekilde ama devam edersem içmeye parmaklarda sararcak görüntü bozukluğu o yüzden bırakmak zorunda kaldım ama aşırı bunaltıcı birşey oluyor içmediğimde tarifi imkansız bir mutsuzluk oluyor ya yemek yiceksin yada sigara içiceksin yemeğide yemiyorum kiloları daha yeni verdim şuan tam istediğim şekildeyim yani anlıcağınız şu 2 haftalık süreç geçse çok iyi olcak ama dayanabilirsem :)

ama sanırım sigarayı sevme nedenimde sosyal fobiden kaynaklanıyor benim durumumda olan çoğu kişi hak verecektir ama buraya yazmıyacaktır onu biliyorum.
herneyse yanınızda kimse yok ve dışarı çıktınız nabarsınız?
a-)cafeye gidersiniz kızlı erkekli (bu sosyal fobili birisi için imkansızdır hiç tek başına gidilirmi oraya yanında birisi olmadan diye düşünür örn:ben)
b-)gidersin bi kahveye söylersin çayı yakarsın sigarayı okursun gazeteyi (aklınıza yattı dimi neden çünkü orası sadece erkeklerin girebildiği yer)

verdiğim örnekler kendime göre ve düşündüğüm kadarıyla orta derece s.f var bende ne az ne çok tam ortası bilgili arkadaşlar varsa yazarsa yazdıklarıma göre s.fnin hangi derecede olduğunu sevinirim...
kamil4569 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla