Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2011, 10:26 PM   #39 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: neden yorumlar bu kadar az

haksız değilsin Zerynthia sende yazarken bir emek sarfediiyorsun zaman harcıyorsun sonuçta. ve emeğin karşılığını beklemek en doğal hakkın. ama sanırım geri dönüşlerin olmayışının bir nedenini de ben forum da çok fazla konu mevcut olmasına bağlıyorum. birde eskiden çok fazla paylaşım yapılırdı. biz yeni üyeler hangi birinize yetişicez bilemezdik. teşekkürün yada mesaj değerlendirmenin nasıl işlediğinin bilmezdim. acemi zamanlarımda sadece okurdum yazmazdımda yanlış birşey yazarım korkusu ile. şükür atlattık o dönemleri. ama hakikaten burada birimiz bir kuru teşekkür bile etsek emektir. bunu yapmayanlarda var sonuçta. ben her okuduğum mesaja teşekkür etmeyi alışkanlık haline getirdim. hem bu sayede forumdaki kaç konu ve mesajdan kaçını okumuşum takip edebiliyorum. bundan sonrada emek sarfedip sayfalar dolusu konu paylaşımı yapan her kimse o emeğin hakkını vermek açısından mesaj değerlendir yapıcam. en azından şahsen benım teşekkürüm olur burada o paylaşımı yapana. bu devirde bir kelime bile önemli nasılsa. emek emektir yaa.

ne diye alındım biran bende üstüme biliyorum nasıl bir histir çünkü. hoş benımkı çok yeni kucumencık bir blogum mevcut yenı actım 1 hafta anca olmustur 4 keremı konu paylastım henuz hıc takıpcım yok haklı olarak bozuluyorum ben o paylaşımları elcağızlarımla yazmıştım neyse zamanla oda olur elbet ama evet

ne kadar az insan o kadar çok huzur diye boşuna dememişler. eskiden azdık ama özdük ya.
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla