14-12-2011, 10:53 PM
|
#40 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: neden yorumlar bu kadar az Elbette. Çok kalabalık da insanı yorar. Yetişmek zor olur. Bu hem bir anda çok yorum yapılması açısından hem de forumdaki genel konu çeşitliliği bir kirlilik yaratabilir. Bunlar sadece birkaç unsur tabii. Çok unsur sıralayabiliriz.
Ben beni rahatsız eden tüm unsurları ya da iyi olabileceğini düşündüğüm tüm fikirleri bin kere söylediğim için artık tekrar etmiyorum. Konuşmamayı ve susmayı seçiyorum. Bir şeyi 1 kere söylersin. Olursa olur. Karşındaki dinlerse dinler. Önemserse değerlendirir. 1 kere, 2 kere, 3 kere ve daha fazla söylüyorsan önemsenmiyorsun demektir ve aynı şeyleri tekrar etmenin anlamı da yoktur. Sen elinden geleni yapmışsındır.
O nedenle buranın bir üyesi olarak (çoğu insan bunu unutuyor ya da düşünemiyor) kendimi germeye gerek duymuyorum. Beni geliştirecek her şeyde varım. Bana zaman kaybettirecek, anlamsız hiçbir şeyde yokum. Öbür türlü her şey burada bulunma amacıma aykırı olur zaten.
Kısaca özetlemek gerekirse hayatın her noktasında olumlu tepkiler nasıl önemliyse olumsuz geribildirimler de o kadar önemlidir. Hatta bazen daha önemlidir. Eğer tersi düşünülüyorsa o kişi daha hiçbir şey öğrenememiştir hayattan. Geçmiş olsun deriz. Aktivitelerin düşmesini bu anlamda değerlendiriyorum ben.
Bilgisayarda özellikle uzun yazıları yazmak aşırı zor. Küçük filan farketmiyor. Sen onu başkaları tarafından okunur diye oraya yazıyorsun. Sadece kendin için değil. O nedenle emeklerinin karşılığını tez zamanda almanı dilerim.
Sevgiler. |
| |