Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-09-2008, 10:56 AM   #536 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın ,bu gün güzel bir güne gönül kapılarımı açtım .Hayatımda uzun süreler yorgun hasta ve kırgınlıkla güne başlardım ve günde bana bir sürü yeni kırgınlık ilave ederek biterdi.Neredeyse burayla tanışmam On ayı buldu ve ben artık hayatagüzel gözlerle bakıyorum .Gece yatarken bu günü güzel geçirdim yarınım daha güzel olacak diye telkinde bulunup yatıyorum .Sabahda kalkınca yine şükürlerimi yapıyorum ve sonuç inanılmaz bir şekilde güzel oluyor.

Bazen hepimizin karamsarlığa düştüğü zamanlar oluyor bende eskiden olsa çok sıkıntılı geçerdi şimdi yaz yağmuru gibi gelip geçiyor .Bu güne kadar ne kadar lüzümsuz insan için kendimi yormuşum ne çok kendimi göz ardı etmişim .Bunları görünce önce biraz canım yansada şimdi çözüm bulabilmek iyi geldi.

Geçen seneki ben bu seneyi kafayı sıyırmış bir şekilde çıkardı .Buseneki ben kendinden emin ve kimseye gereğinden fazla değervermiyor .Kimsenin beni üzmesine yormasına incitmesine izin vermiyorum .Kendime iyi çekimler yapıyorum iyi insanlarla iyi anlar yaşamayı seçiyorum .Bütün kötü enerjiler benim üstümden yaşantımdan akıp gittiğini hayal ediyorum .Bunun çok faydasını gördüm herne yaşarsam yaşayım olumlu tarafını görüyorum .

Bu yaz çok sıcak olması hepimizi çok yordu .Bu günlerde yataktan şöyle terlemeden kalkmayı özlediğimi gördüm .Hava biraz soğuyunca üşümenin hoşluğunu yaşadım ben hiç sevmemde .Sıcacıkbir çayın insanın içini ısıtışını özlediğimi fark ettim .Bizim buralarda yağmuru çok özlemiştik sanki doğada bayram temizliğini yaptı sevgili dut ağacımı tertemiz yaptı ortalıktakibütün pislikler temizlendi.

Bu sabah yine ne çok şeye şükrettim ne çok şeye sevindim .Bunların farkına vara bildiğim için çok şükürler olsun .