Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2011, 01:02 PM   #90 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canim Benim,

Kiyamam ben sana.... Merak etme her sey daha da guzele gidiyor bak ne guzel aglayarak rahatlamissin, ben onu da yapamiyorum, aglayamiyorum 4 aydir:) Nedenini de bilmiyorum ama bu senin icin guzel bir gelisme bana gore:)
Canim benim gercekten en son ne zaman agladigimi bilmedigim ve hatirlamadigim bi zamanda aglamak gercekten beni rahatlatti..

Hayir bide nedensiz ve gereksiz bir sekilde aglamak..

Jani ceptelefonu akuya takarsin dolar ya.. bende ne kadar göz yasi varsa onu akitmakla rahatlamisim anlatamam..

Ne var ne yok gitti.. O kadar rahatim ki, yani diyet yapsam kilo versemdi bu kadar rahat, bu kadar hafif ve bu kadar ferah olamazdim sanirim

sükürler.. Eminim "S"´nin gidisinin habercisi bunlar yada yavas yavas ne oldugunu göstergesinin...

her ne ise iyiki oldu bitti gitti.. ben cünkü hic bu kadar ferahladigimi hatirlamiyorum..

ne kilo verirken bu kadar hafifledim, ne kan verirken, ne sacimi kestirirken, ne bi kiyafet alirken nede bir isimi hallederken..

Anlican anlatilmicak sekilde rahatladim, ferahladim ve hafifledim.. sükürler olsun

Derdin ve sIkIntin her ne ise aglayamaman icin, bilincli yada bilincsiz insaallah sende rahatlar ferahlar ve hafiflersin..
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla