Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı
Meditasyonlar etkilemiş olabilir mi? (Bence olabilir)İmgeleme konusunda nasılsın? Mesela ben bu meditasyonu yaparken bir keresinde hiç ummadığım bir anı gözümde canlandı o eve giriyorsun o anda gördüklerin çok önemli.
İçindeki "s" ne" durumda?
Ağlamak iyidir bazen. Her an kendini daha iyi hissedebiliyor olmanı dilerim. İstersen birkaç gün ara ver meditasyonlara sonra istersen tekrar dene. |
bilmiyorum sweetcim acaba meditasyonlarmi etkiledi, telkinlermi etkiledi, denemeye basladigim bilincli olumlamalarmi etkiledi, "S" mi etkiledi , bilincalti mi etkiledi
ama bisiler gitmesi gerekiyormus ki, gitti ve ben sasilcak derecede hafifim...
Icimdeki "S" nasil bi durumda, ben ondan habersiz o benden habersiz bi sekilde birbirimizi idare ediyoruz..
Bu ara agladigimdan bu yana sadece bi kere geldi desem yeridir..
bilincaltim taaa baslarda hani bi catirdama yasiyor demistim ya, telkinler basladigimda, ama sorun yapmadan, hani beni rahatsiz etmeden, sanirim yavas yavas düzene giriyor (biraz hizli yavastan), taslari siraya koyuyor ve gereksiz bosluklari düzenliyor..
beynimi bilgisayarima benzetiyorum su an kendimde bi syncronisation yasiyorum yani düzenleme ama bilincalti düzenlemesi... demekki hayati her düzgün olanin bilincalti düzenli olmuyormus..
yada ben öyle yorumladim..
yani sükür düzgünde ama bosluklari kapatmak icin herseyi raf raf yerlestiriyor sanirim..
bu denli kendimi iyi hissedecegimi o gün bana sorsaydiniz hic ama hic söyleyemezdim..
korktum hemde cook korktum o geceyi atlatabilmek ve atlamak gercekten agirdi ama ertesi gnden bugüne inan bana bi bebek kadar hafifim
sükürler olsun...
burada olmak, sizlerle olmak sahane bi duygu...
TESEKKÜR EDERIM