Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2011, 07:48 PM   #45 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Teşekkür butonu var farkında mıyız?

Konuyu açan aktif olmasa ne olur aktif ve rahatsızlığını belirten üyelere vesile oldu arakadaş. :)) Teşekkür konusunda ben de birkaç birşey söyleme ihtiyacı hissediyorum. Bir kere beğendiğim yazılar için mutlaka teşekkür butonunu kullanıyorum. Sonra sıkı takip ettiğim başlıkları takip etmede de faydasını görüyorum. Sırf "teşekkürler" yazan mesajları görmekten hoşlanmıyorum. Çünkü bunun için zaten bir buton var ve ben bir başlığa girdiğimde insanların deneyimlerini, sorularını, bu sorulara verilen cevapları ve insanların yorumlarını okumak istiyorum. Sadece teşekkürler yazan arkadaşların mesajı orada boş yer kaplıyor. Teşekkürü cümle içinde kullanıp da yanında bir takım duygu mesajları yazanları dışında tutuyorum. Bazen o butona basmak anlamsız kaldığında ben de yazmışımdır içinde teşekkür bulunduran mesaj ama bunu alışkanlık haline getirmemeyi seçiyorum, seçtim.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla